NM i Floorball 2020

Tirsdag 17. marts 2020 er der traditionen tro Nordjyske Mesterskaber i Floorball for efterskoler på Hørby Efterskole.

Om turneringen

NM i Floorball vil finde sted i Sæby Fritidscenter, som ligger cirka 8 km fra Hørby Efterskole. Der har vi 2 haller under samme tag.

Hos pigerne vil der være én række. Hos drengene håber vi på så mange tilmeldinger, at vi kan lave en A- og en B-række. Er dette ikke tilfældet, lægger vi selvfølgelig rækkerne sammen. I B-rækken håber vi, at se nye efterskoler - i floorballsammenhæng. Niveauet er ikke højere end at alle, der har glæde af at løbe rundt med en stav, kan være med. 

Antal hold: Max. 2 pigehold og max. 3 drengehold pr. skole.

Antal spillere: Et hold må max. bestå af 13 spillere. Èn spiller må ikke benyttes på mere end et hold.

Spillested: Sæby Fritidscenter, Sæbygaardvej 32, 9300 Sæby

Tilmelding: Ved tilmelding oplyses hvor mange hold man ønsker i de enkelte rækker, samt tlf.nr. og mailadresse på kontaktperson. Tilmeldingsfristen er den 12. februar.

Betaling: Prisen for at deltage i stævnet er 500 kr. pr. hold. Indbetaling sker samtidig med tilmelding og husk at påføre teksten 'NM i floorball'.

Bespisning: Sidste år var der mulighed for at få mad fra Hørbys bedste køkken. Dette vil vi tilbyde igen i år. For middagsmad vil det koste 250 kr. pr. hold. Melding og betaling gives på tilmeldingsblanketten på hjemmesiden. Ellers er I selvfølgelig meget velkomne til at have mad med selv, og der vil være åbent i cafeteriet, hvor der kan købes lidt godt til ganen. 

Da NM er et afsluttende mesterskab forventes det at alle spillere og trænere kender til de grundlæggende floorball-regler. (Regelvejledning udsendes sammen med program). Ligeledes forventes det, at alle hold i A-rækkerne selv medbringer det nødvendige udstyr (stave + målmandsudstyr). I B-rækken vil der være mulighed for at låne målmandsudstyr samt stave. Ønskes dette bedes I rette henvendelse til undertegnede inden stævnedagen.

Har I spørgsmål eller kommentarer til stævnet er I meget velkomne til at henvende jer til Dennis Svendsen på mail dennis@hoerbyefterskole.dk eller på tlf. 

Se mere

Tilmelding til NM i Floorball 2020


Tilmelding af hold til NM i Floorball skal ske på denne formular. Ved tilmelding skal du oplyse, hvor mange hold I ønsker at deltage med i de enkelte rækker, samt tlf.nr. og mailadresse på kontaktperson.

Tilmeldingsfristen er 12. februar.

Betaling: Prisen for at deltage i stævnet er 500 kr. pr. hold. Indbetaling sker samtidig med tilmelding.