NM i Floorball

Tirsdag 12. marts 2019 er der traditionen tro Nordjyske Mesterskaber i Floorball for efterskoler på Hørby Efterskole.

Om turneringen

NM i Floorball vil finde sted i Sæby Fritidscenter, som ligger cirka 8 km fra Hørby Efterskole. Der har vi 2 haller under samme tag.

Hos pigerne vil der være én række. Hos drengene håber vi på så mange tilmeldinger at vi kan lave en A- eller B-række. I B-rækken håber vi at se nye efterskoler - i floorballsammenhæng. Niveauet er ikke højere end at alle der har glæde af at løbe rundt med en stav, kan være med.

Antal hold: Max. 2 pigehold og max. 3 drengehold pr. skole.

Antal spillere: Et hold må max. bestå af 13 spillere. Èn spiller må ikke benyttes på mere end et hold.

Spillested: Sæby Fritidscenter, Sæbygaardvej 32, 9300 Sæby

Tilmelding: Ved tilmelding oplyses hvor mange hold man ønsker i de enkelte rækker, samt tlf.nr. og mailadresse på kontaktperson. Tilmeldingsfristen er den 15. februar.

Betaling: Prisen for at deltage i stævnet er 500 kr. pr. hold. Indbetaling sker samtidig med tilmelding og husk at påføre teksten 'NM i floorball'.

Bespisning: Sidste år var der nogle af jer, der spurgte om der var mulighed for at blive en del af Hørbys madordning. Vores køkkenleder vil rigtig gerne lave mad til jer, hvis I er interesseret. For middagsmad vil det koste 250,- kr. pr. hold. Melding gives på tilmeldingsblanketten.

Da NM er et afsluttende mesterskab forventes det at alle spillere og trænere kender til de grundlæggende floorball-regler. (Regelvejledning udsendes sammen med program). Ligeledes forventes det, at alle hold i A-rækkerne selv medbringer det nødvendige udstyr (stave + målmandsudstyr). I B-rækken vil der være mulighed for at låne målmandsudstyr samt stave. Ønskes dette bedes I rette henvendelse til undertegnede inden stævnedagen.

Har I spørgsmål eller kommentarer til stævnet er I meget velkomne til at henvende jer til Dennis Svendsen på mail dennis@hoerbyefterskole.dk eller på tlf. 61 77 98 09.   

Se mere

Tilmelding til NM i Floorball 2019


Tilmelding af hold til NM i Floorball skal ske på denne formular. Ved tilmelding skal du oplyse, hvor mange hold I ønsker at deltage med i de enkelte rækker, samt tlf.nr. og mailadresse på kontaktperson.

Tilmeldingsfristen er 15. februar.

Betaling: Prisen for at deltage i stævnet er 500 kr. pr. hold. Indbetaling sker samtidig med tilmelding.