Premiere 10. april

Årets musical finder sted på Hørby Hotel, et provinshotel med mere eller mindre stolte traditioner. Grundet det omkringliggende samfunds udvikling og fremskridt ender hotellet pludselig med at være lukningstruet. Hoteldirektøren og hans dedikerede ansatte sætter alle sejl ind på at sikre overlevelsen for det lille hotel på 1,5 stjerne MED morgenmad.

Men kan en gallafest med alt, hvad hjertet begærer, redde hotellet?
Er hoteldirektørens drøm i virkeligheden andet end et hotel?
Kan man være siamesiske hårtvillinger?
Hvordan smager ”Poppedreng i skaller”?

Svaret finder du i årets musical på Hørby Efterskole: ”Hørby Hotel”.

Vi håber du kunne have lyst til at kigge forbi skolen og opleve årets elevhold på scenen i forestillingen, som er skrevet af skolens performancelærere.

Offentlige forestillinger er onsdag den 10. april og fredag 12. april, begge aftener kl. 19.30. Billetprisen inkl. efterfølgende kaffe og kage er 50,- kr. og børn/unge under 18 år er gratis.

Bestil billetter enten på mail he@hoerbyefterskole.dk eller ring til skolens kontor på tlf. 9846-6300 fra kl. 8-15.