Lær som du er

Du lærer ikke på samme måde som dine klassekammerater. Og de lærer ikke nødvendigvis på samme måde som dig. Det ved vi på Hørby.

Derfor giver vi dig redskaber til at forstå, hvordan du lærer mest.

Lær som du er

Nogle lærer bedst ved at forberede sig grundigt og elsker struktur, mens andre er mere impulsive og lærer bedst ved at bruge hele kroppen.

Når du bliver elev på Hørby, finder vi ud af, om du mest er:

Teoretiker, Reflektor, Pragmatiker eller Aktivist.

 

Vi finder din læringspræference

Når skoleåret begynder, finder vi ud af, hvordan du lærer bedst. Når vi kender din læringspræference kan vi sammen tilrette undervisningen, så du får mest muligt ud af den.

Gennem skoleåret arbejder vi med dynamiske hold, der tilgodeser din faglige og personlige udvikling. Sammen med dig opsætter vi de mål, vi sammen skal opnå i løbet af skoleåret.

 

Plejer du at bruge IT-rygsæk?

Plejer du at bruge IT-rygsæk i folkeskolen, har vi på Hørby Efterskole licens til en række af de programmer, som normalt ligger i en IT-rygsæk. Vi kan installere programmerne på din egen medbragte computer og kan hjælpe dig med at bruge programmerne i undervisningen.

Se mere

Hørby Efterskole i TV2 Nord

Lær mere om de fire læringsstile

På Hørby Efterskole underviser vi efter fire læringsstile – Reflektor, Pragmatiker, Teoretiker og Aktivist. Vil du vide mere læringsstilene?

Se TV2 Nords indslag om Hørby Efterskole lige her.

Du lærer at bruge flere sider af dig selv

Heldigvis er det sådan, at du f.eks. ikke er enten teoretiker eller aktivist. Du kan sagtens have egenskaber fra flere forskellige læringspræferencer. Du lærer i virkeligheden allerbedst, hvis du bliver fortrolig med alle fire læringspræferencer.

Derfor lærer vi dig at bruge alle sider af dig selv – også dem, som du ikke vidste, at du havde.

Det med læringspræferencer er ikke noget, vi selv har fundet på. Det er noget forskere har arbejdet med i mange år. Det samme har vi.

Vi har arbejdet med læringspræferencer siden 2000, og vi ved, det virker. Du lærer mere og bliver mere glad for at gå i skole, når du lærer som du er.

Se mere

Få nyheder fra Hørby Efterskole

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få nyheder om alt fra Åbent Hus, indbydelser, tidligere elevers oplevelser på skolen, vores læringsstile og meget andet.


Tilmeld dig her

Test dig selv

Bliv klogere på, hvordan du lærer bedst – det tager kun tre minutter.

Start test

Bestil brochure

Er du interesseret i Hørby Efterskole, sender vi dig gerne mere information.

Bestil her

Besøg os

Tag dine forældre med og besøg skolen. Vi holder ofte Åbent Hus.

Begynd her