Tag kørekort på Hørby Efterskole

Du har mulighed for at tage dit kørekort, mens du går på Hørby Efterskole.

Tag kørekort

Det er Jannes Køreskole fra Hjørring, som står for alt det praktiske omkring forløbet. Teoriundervisningen foregår på skolen om aftenen uden for normal skoletid og køretimerne bliver i Frederikshavn med afhentning på skolen.

Vi starter hold, når der er minimum 6 interesserede, som opfylder aldersbetingelserne på 16 år og 9 mdr.

Prisen for lovpligtig undervisning er 13.500,- kroner inkl. online teori i 4 mdr. og et prøvegebyr til politiet.

Derudover skal påregnes evt. ekstra lektioner, pasfoto, lægeerklæring og førstehjælp.

Er du under 18 år kræver det en samtykkeerklæring fra begge forældremyndighedsindehavere. (Samtykke)

Yderligere oplysninger fås hos Janne på tlf. 6064 8987 eller på Jannes Køreskole – tilmelding til køreundervisning sker gennem kontoret på Hørby Efterskole.

Få nyheder fra Hørby Efterskole

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få nyheder om alt fra Åbent Hus, indbydelser, tidligere elevers oplevelser på skolen, vores læringsstile og meget andet.