Hørby her og nu

Der sker altid noget på Hørby Efterskole. Her kan du følge med i nyhederne fra skolen. Du kan også følge med i skolens liv på facebook.

5. december 2019

Åbent hus på Hørby Efterskole

Åbent Hus på Hørby Efterskole

Åbent hus første torsdag i måneden på Hørby Efterskole kl. 18.45 - 20.45. Går du og overvejer at skulle på efterskole til næste skoleår, så er du velkommen til en rundvisning og en snak om livet på efterskolen og dine muligheder her. Vi glæder os til at møde dig.

31. oktober 2019

Teaterkoncert

INVITATION TIL TEATERKONCERT

Uge 44 er Spil Dansk uge, hvor vi hylder og fejrer den danske sang og musik ved netop at spille danske sange. Vi har valgt at markere dette på Hørby Efterskole ved at lave et stort Spil-Dansk arrangement torsdag den 31. oktober.

Første del af arrangementet vil være et stort fælleskor mellem Hørby Efterskole og børn fra lokalområdet. Derefter er der mulighed for aftensmad.

I anden del af arrangementet vil skolens performanceafdeling have premiere på deres teaterkoncert ”De smukke unge mennesker”, hvor vi hylder Kim Larsen.

Spil dansk program:
kl. 16.30       Alle tiders Fælles-, børne- og ungdomskor
kl. 17.45       Spil Dansk Mad i Efterskolens hal
kl. 18.30       Hørby Efterskoles teaterkoncert: ”De smukke unge mennesker” - en hyldest til Kim Larsen

Man er meget velkommen til at deltage i hele arrangementet, men har man kun mulighed for at deltage i første eller anden del af arrangementet, må man også gerne det.

Ønskes der aftensmad på skolen, pris pr. tallerken er 25,- kr., kræver dette tilmelding ved at sende en mail til he@hoerbyefterskole.dk, senest mandag den 28. oktober kl.12.

Skoleåret 2019-20

Tag kørekort på Hørby

Det kører på Hørby - tag kørekort på Hørby Efterskole

Du har også mulighed for at tage dit kørekort, mens du går på Hørby Efterskole.

Det er Jannes Køreskole fra Hjørring, som står for alt det praktiske omkring forløbet. Teoriundervisningen foregår på skolen om aftenen uden for normal skoletid og køretimerne bliver i Frederikshavn med afhentning på skolen.

Vi starter hold, når der er minimum 6 interesserede, som opfylder aldersbetingelserne på 16 år og 9 mdr.

Prisen for lovpligtig undervisning er 13.500,- kroner inkl. online teori i 4 mdr. og et prøvegebyr til politiet.

Derudover skal påregnes evt. ekstra lektioner, pasfoto, lægeerklæring og førstehjælp.

Er du under 18 år kræver det en samtykkeerklæring fra begge forældremyndighedsindehavere. (Samtykke)

Yderligere oplysninger fås hos Janne på tlf. 6064 8987 eller på Jannes Køreskole – tilmelding til køreundervisning sker gennem kontoret på Hørby Efterskole.