Hørby her og nu

Der sker altid noget på Hørby Efterskole. Her kan du følge med i nyhederne fra skolen. Du kan også følge med i skolens liv på facebook.

20. maj 2021

Musicalen Vi synker nu...

I ÅR KOMMER MUSICALEN TIL DIG – SE DEN HJEMME FRA DIN SOFA.

Torsdag d. 20. maj kl. 19.30 LIVE i begivenheden på Hørby Efterskoles facebookside, viser vi årets musical. Husk at trykke deltag og del med alle du kender - det her vil du ikke gå glip af!

Hørby Efterskole præsenterer musicalen ”Vi synker nu…”.

Musicalen tager udgangspunkt i en virkelig historisk begivenhed, nemlig forliset af grønlandsskibet MS Hans Hedtoft – også i folkemunde kendt som ”Danmarks Titanic”.

I forestillingen møder vi ombord på skibet de folk, som på tragisk vis mistede livet i det iskolde vinterhav d. 30. januar 1959.  Derhjemme på land går familier rundt og glæder sig til, at deres kære atter vender hjem. Men forgæves…

Fortællingen som skibet MS Hans Hedtoft er også en fortælling om politiske rævekager, om at trumfe sin vilje i gennem, autoritetstroskab, at turde stille spørgsmål og meget mere.

3. juni 2021

Åbent hus aften

Kig forbi til Åbent Hus den første torsdag i hver måned holder vi Åbent Hus fra kl. 18.45 - 20.45.

Her er alle velkomne til at få en rundvisning og en snak om, hvordan det er at være elev på Hørby. Vi tager også en snak om, hvordan vi i et åbent og ærligt samarbejde kan styrke dine personlige, faglige og sociale kompetencer.

Tag kørekort på Hørby

Det kører på Hørby - tag kørekort på Hørby Efterskole

Du har også mulighed for at tage dit kørekort, mens du går på Hørby Efterskole.

Det er Jannes Køreskole fra Hjørring, som står for alt det praktiske omkring forløbet. Teoriundervisningen foregår på skolen om aftenen uden for normal skoletid og køretimerne bliver i Frederikshavn med afhentning på skolen.

Vi starter hold, når der er minimum 6 interesserede, som opfylder aldersbetingelserne på 16 år og 9 mdr.

Prisen for lovpligtig undervisning er 13.500,- kroner inkl. online teori i 4 mdr. og et prøvegebyr til politiet.

Derudover skal påregnes evt. ekstra lektioner, pasfoto, lægeerklæring og førstehjælp.

Er du under 18 år kræver det en samtykkeerklæring fra begge forældremyndighedsindehavere. (Samtykke)

Yderligere oplysninger fås hos Janne på tlf. 6064 8987 eller på Jannes Køreskole – tilmelding til køreundervisning sker gennem kontoret på Hørby Efterskole.