Hørby her og nu

Der sker altid noget på Hørby Efterskole. Her kan du følge med i nyhederne fra skolen. Du kan også følge med i skolens liv på facebook.

3. september 2020

Åbent hus aften

Kig forbi til Åbent Hus den første torsdag i hver måned holder vi Åbent Hus fra kl. 18.45 - 20.45.

Her er alle velkomne til at få en rundvisning og en snak om, hvordan det er at være elev på Hørby. Vi tager også en snak om, hvordan vi i et åbent og ærligt samarbejde kan styrke dine personlige, faglige og sociale kompetencer.

Tag kørekort på Hørby

Det kører på Hørby - tag kørekort på Hørby Efterskole

Du har også mulighed for at tage dit kørekort, mens du går på Hørby Efterskole.

Det er Jannes Køreskole fra Hjørring, som står for alt det praktiske omkring forløbet. Teoriundervisningen foregår på skolen om aftenen uden for normal skoletid og køretimerne bliver i Frederikshavn med afhentning på skolen.

Vi starter hold, når der er minimum 6 interesserede, som opfylder aldersbetingelserne på 16 år og 9 mdr.

Prisen for lovpligtig undervisning er 13.500,- kroner inkl. online teori i 4 mdr. og et prøvegebyr til politiet.

Derudover skal påregnes evt. ekstra lektioner, pasfoto, lægeerklæring og førstehjælp.

Er du under 18 år kræver det en samtykkeerklæring fra begge forældremyndighedsindehavere. (Samtykke)

Yderligere oplysninger fås hos Janne på tlf. 6064 8987 eller på Jannes Køreskole – tilmelding til køreundervisning sker gennem kontoret på Hørby Efterskole.