Hørby her og nu

Der sker altid noget på Hørby Efterskole. Her kan du følge med i nyhederne fra skolen. Du kan også følge med i skolens liv på facebook.

De seneste nyhedsbreve finder du her:

6. december 2018

Åbent hus på Hørby Efterskole

Åbent Hus på Hørby Efterskole

Åbent hus første torsdag i måneden på Hørby Efterskole kl. 18.45 - 20.45. Går du og overvejer at skulle på efterskole til næste skoleår, så er du velkommen til en rundvisning og en snak om livet på efterskolen og dine muligheder her. Vi glæder os til at møde dig.

12. juni 2018

Landsbyløbet

Vær med når Hørby Efterskole tirsdag den 12. juni er MÅLområde for 4. etape af LandsbyLØBET.

LandbyLØBET er et motionsløb for alle, hvad enten man løber eller cykler. Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune står bag løbet, hvis formål er at skabe synlighed om landsbyerne i kommunen.

Ønsker du at deltage som løber eller cyklist så tilmeld dig på https://www.sportstiming.dk/event/5230

Eller mød op og klap deltagerne i mål – Hørby Efterskole sælger pasta og kødsauce med salat og flutes for kr. 25 fra kl. 19. De første deltagere forventes i mål fra kl. 19.20.

Eleverne deltager alle i løbet, hvad enten det er som løber, cyklist, klapper eller anden praktisk hjælper.

9. juni 2018

Hørby Børnemusikfestival

Hørby Efterskole danner nu for 5. år rammen om HØRBY BØRNEMUSIKFESTIVAL

Lokale kræfter står bag arrangementet, som hvert år trækker op imod 1.000 gæster til Hørby for at høre musik, lege i sæbebobleteltet - med sæbeboblekongen, blive ansigtsmalet, male på sten, spille bold og meget andet. Alle aktiviteterne og sågar middagsmaden er betalt, når man har købt sin billet på http://www.hoerbyboernemusikfestival.dk/

Skolens elever er aktive medspillere med levering af musik fra lille scene, udklædning, ansigtsmalere, salg og andre praktiske opgaver.

Uge 13

Camp Hørby

Camp Hørby er for dig, der lige nu går i 7. til 9. klasse og har lyst til at prøve at være efterskole-elev i tre dage.

15. DECEMBER 2017

ÅRSSKRIFT 2017

Årsskriftet i 2017 sætter fokus på engagement. Om sammenhæng mellem jeg og vi, individ og fællesskab. På Hørby bliver jeg til vi og vi udvikler den enkelte i fællesskabet.

Læs om det og meget mere:

Årsskrift Hørby Efterskole 2017