Floorball på Hørby Efterskole

På Hørby Efterskole elsker vi at spille floorball! Floorball er nemlig en udfordrende og ekstremt sjov sportsgren – og du kan spille floorball på Hørby Efterskole, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller.

GLÆD DIG TIL MASSER AF TRÆNING

Vi har 4 timer ugentligt på skemaet - 2 for pigerne, 2 for drengene. Men heldigvis har du masser af muligheder for at spille floorball udover skematimerne. Vi har nemlig det ultimative tilbud til unge mennesker, der gerne vil dygtiggøre sig i deres sport: En hal der bare venter på at blive brugt.

Der er ALTID nogle af dine kammerater, der vil med over i hallen og træne. Vi bruger ofte aftenerne i hallen, hvor vi enten træner eller spiller kamp, ligesom vi i løbet af året har 2-3 floorballweekends, hvor vi træner benhårdt og uafbrudt i alle vågne timer.

Vi er ambitiøse

Vi spiller kampe mod andre efterskoler, ligesom vi udfordrer diverse klubhold. Et af vores store mål er Nordjysk Mesterskab for efterskoler, der afvikles af Hørby. Drømmen er, at vi kan deltage i landsstævnet som det første efterskolehold.

Vi har elever, der kommer fra hele landet for at spille floorball hos os. Hvis du spiller i en klub i forvejen, hjælper vi selvfølgelig med at finde en klub her i nærheden af Hørby, som du kan spille i. Det er nemlig ikke så let at fortsætte i egen klub under efterskoleopholdet, hvis du kommer fra den anden ende af landet.

Vi har et rigtig fint samarbejde med mange lokale klubber som Blackhawks, Hjørring Hawks, Sæby Aalborg Flyers, Brønderslev Hot Shots osv.

Klare mål for din træning

Vi udvikler dine tekniske færdigheder og din taktiske kunnen. Vi tager fat i pasningsteknik, skudafvikling og generel stavteknik. Vi arbejder med, hvordan du bliver en bedre holdspiller, hvordan du gør dine medspillere bedre, og hvordan dine medspillere gør dig god. Løbemønstre, opspil, powerplay og boxplay er også en naturlig del af undervisningen.

Vores elever kommer med vidt forskellige forudsætninger til floorball. Derfor forsøger vi at tilpasse undervisningen til den enkelte, og kommer du som trænet floorballspiller, vil vi i samarbejde med dig lave en udviklingsplan, så du har nogle fuldstændig klare mål for din floorballudvikling.

Jonathan Velgaard

Gik på Hørby Efterskole i 2011/2012

Landsholdspiller og ligaspiller for Frederikshavn Blackhawks

Floorball på Hørby Efterskole er skræddersyet til den enkelte elev med fokus på egen udvikling. Jeg spillede allerede floorball, da jeg startede på Hørby. I løbet af året på Hørby blev jeg blandt andet bedre til at formidle spillet, fordi jeg skulle formidle spillet og dets mange facetter til de elever, der kom med mindre erfaring.

Mathias Olesen

Gik på Hørby Efterskole i 2014/2015

Ligaspiller for Brønderslev Hot Shots

Hørby Efterskole er et rigtig godt sted at udvikle sig som floorballspiller. Det er fedt, at floorball på Hørby både er for helt nye spillere og dem, der har spillet før. Jeg spillede floorball, før jeg begyndte på Hørby, men jeg syntes stadig, at jeg lærte en masse nye ting, og jeg udviklede mig en hel del både taktisk og teknisk. Hvis ikke jeg havde haft floorball på Hørby, havde jeg ikke været der, hvor jeg er i dag.

Andreas Bregnhøj

Gik på Hørby Efterskole i 2012/2013

Ligaspiller for Brønderslev Hot Shots

Jeg udviklede mig meget som floorballspiller i løbet af mit år på Hørby Efterskole. Jeg blev en langt bedre holdspiller, og jeg lærte at gå forrest og tage ansvar.

Camilla Risager

Gik på Hørby Efterskole i 2015/2016

Ligaspiller for Hjørring Hawks

Jeg havde ikke spillet floorball, før jeg kom på Hørby, men med god træning og mange timer i hallen fik jeg hurtigt et godt floorballgrundlag. Hørby Efterskole gav mig interesse for floorball gennem sjov og seriøs floorballtræning. Det allerbedste ved floorball på Hørby var floorballweekenderne med sjov og udfordrende træning!

Laura Brønden

Gik på Hørby Efterskole i 2016/2017

Ligaspiller for Hjørring Hawks

Hvad har Hørby betydet for din udvikling som floorballspiller? Jeg startede med at spille floorball på Hørby, så det har sådan set været udgangspunktet for min udvikling. Trænerne på skolen viser et stort engagement til alle træninger, og de sørgede for at jeg hele tiden kunne dygtiggøre mig som floorballspiller. Det var på Hørby jeg fik lysten til at spille, så nu både kan og vil jeg aldrig være foruden floorball.

Rebecca Doucette

Gik på Hørby Efterskole i 2015/2016

Ligaspiller for Hjørring Hawks

På efterskole startes der mange kapitler. Et af mine yndlingskapitler på Hørby var floorball. En sport, der var fremmed for de fleste, endte med at blive et samlingspunkt. Med inspirerende trænere og gåpåmod fra de unge ender det ofte med at blive et af de kapitler, der står øverst på folks liste, og for mit og mange andres vedkommende et der hænger ved, efter efterskoleåret er ovre. Så Hørby har været startskuddet til et liv med floorball for mig.

Book her

Brug formularen her, hvis I vil besøge os til Åbent Hus - eller en anden dag, som passer jer bedre.

Dette felt skal udfyldes.
Vælg en dato

Få nyheder fra Hørby Efterskole

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få nyheder om alt fra Åbent Hus, indbydelser, tidligere elevers oplevelser på skolen, vores læringsstile og meget andet.

EFTERSKOLERNES DAG

Besøg os søndag 29. september fra kl. 13.00 – 17.00