Efterskole i Nordjylland

Hørby Efterskole – Din efterskole i Nordjylland

Hørby Efterskole er din efterskole i Nordjylland med masser af idræt og musik, sang & dramafag. Vi har fokus på den boglige undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i, hvordan lige præcis du lærer mest og bedst. På Hørby Efterskole bliver du nemlig endnu dygtigere, end du er i forvejen!

Et år på Hørby Efterskole er et år, du aldrig glemmer. Det er fyldt med udfordrende og spændende oplevelser, hvor du kommer til at samarbejde med dem, der hurtigt bliver dine bedste venner. Efterskoleåret på Hørby handler om at udfordre sig selv, gøre verden større, og hvis du selv vil det, får du mange store succesoplevelser med videre.

Det betyder meget for os, at du undervejs i din efterskoletid bliver dygtigere, end du allerede er. Vi har vores helt egen tilgang til det at lære, og vi ved, at det er individuelt for os alle. Vi lærer alle forskelligt, og på Hørby Efterskole tager vi udgangspunkt i dén måde, du lærer bedst og mest.

På Hørby Efterskole har du som et af de eneste steder i Nordjylland mulighed for selv at sammensætte din helt egen linje. Vi har nemlig ikke selv nogen faste linjer, men vi har mange og meget forskellige valgfag indenfor både idræt, musik, sang & drama, og andre fag som blandt andre Psykologi, Mediefag og Kok Amok. Uanset hvilket fag du vælger, lover vi, at du udvikler dig og lærer nyt. I løbet af skoleåret kommer du også til at arbejde sammen med alle dine efterskolekammerater om store projekter som musicals, teaterforestillinger, Hørbys Store Juleshow og meget andet.

Efterskolernes Dag i Nordjylland på Hørby Efterskole

Vi håber, at du kan lide det, du indtil nu har set og læst om os. Men rigtig meget af en efterskoletid handler om at være i dét, mærke stemningen og opleve det unikke sammenhold, der lynhurtigt bliver skabt på kryds og tværs af vores cirka 130 elever. Kom til Efterskolernes Dag, og oplev det selv.

Tag dine forældre med den sidste søndag i september klokken 13-17, og hør meget mere om, hvordan det er at gå på efterskole på Hørby. Her fortæller vores forstander, Mogens, og vores mange dygtige og engagerede lærere om undervisningen og hverdagen på efterskolen. Selvfølgelig møder du også mange af vores elever, som fortæller om det gode efterskoleliv, kammeratskabet og sammenholdet på skolen, hvad eleverne hygger sig sammen med i fritiden og meget andet.

Efterskolernes Dag giver dig det bedste billede af det at gå på efterskole, og du vil komme til at mærke den gode stemning. Føles det helt rigtigt i maven på vej hjem i bilen, så mangler du blot at tilmelde dig, og så er du kommende elev på Hørby Efterskole.

Hørby Efterskole kan være din idræts- efterskole i Nordjylland

Du har helt selv muligheden for at sammensætte præcis den efterskole, der passer til dig. På Hørby Efterskole er du nemlig ikke bundet af faste linjer, men du kan derimod helt selv vælge mellem vores mange og meget forskellige valgfag. Har du derfor lyst til et år fyldt med idræt, så er Hørby Efterskole det helt rigtige valg.

Vi har mange forskellige idrætsvalgfag som blandt andre Badminton, Løb, Outdoor Challenge, Håndbold, Floorball, B- og E-sport og mange andre.

Det skal være sjovt for alle at være med til at dyrke vores idrætsfag, og det er det også. Men vi kæmper altid for at vinde, når vi deltager i konkurrencer. Vi har de seneste år opnået gode resultater ved at have fokus på sammenhold, samarbejde og godt humør.

Fodbold- efterskolen i Nordjylland

Hvis du elsker at spille fodbold, og hvis du endda gerne vil være endnu dygtigere, så har vi to valgfag præcis til dig. Du kan nemlig vælge valgfaget Fodbold, hvis du brænder for det sjove spil og det gode kammeratskab på banen, og du kan vælge Supplerende Fodbold, hvis du gerne vil træne fodbold endnu mere intenst for at blive endnu dygtigere.

På begge valgfag arbejder vi med holdånd, samarbejde og sammenhold. Vi arbejder med taktik, teknik, og vi arbejder med vores fysiske form, så vi kan få tempo og intensitet på banen. I løbet af skoleåret tester vi os mod andre efterskoler til NM for efterskoler, og vi spiller kamp flere gange om året mod andre efterskoler. 

Test dig selv

Bliv klogere på, hvordan du lærer bedst – det tager kun tre minutter.

Start test

Bestil brochure

Er du interesseret i Hørby Efterskole, sender vi dig gerne mere information.

Bestil her

Besøg os

Tag dine forældre med og besøg skolen. Vi holder ofte Åbent Hus.

Begynd her

Få nyheder fra Hørby Efterskole

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få nyheder om alt fra Åbent Hus, indbydelser, tidligere elevers oplevelser på skolen, vores læringsstile og meget andet.


Tilmeld dig her