Du og dine forældre er altid velkommen til at kigge forbi Hørby Efterskole for at finde ud af, om et efterskoleår på Hørby er noget for dig.

I har flere muligheder for at besøge os:

Åbent Hus

Kig forbi til Åbent Hus

Den første torsdag i hver måned holder vi Åbent Hus fra kl. 18.45 - 20.45.

Her er alle velkommen til at få en rundvisning og en snak om, hvordan det er at være elev på Hørby. Vi tager også en snak om, hvordan vi i et åbent og ærligt samarbejde kan styrke dine personlige, faglige og sociale kompetencer.

Du kan tilmelde dig til Åbent Hus i formularen herunder.

Når I har tid

Kig forbi en anden dag

Har I lyst til at besøge os på et helt andet tidspunkt, så er I meget velkommen til at kontakte os og aftale et besøgstidspunkt, der passer jer godt.

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi jer hurtigst muligt for at aftale nærmere:

Book her

Brug formularen her hvis I vil besøge os til Åbent Hus - eller en anden dag, som passer jer bedre.

Dette felt skal udfyldes.
Vælg en dato

Få fede nyheder fra Hørby Efterskole

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder om alt fra Åbent Hus, indbydelser, tidligere elevers oplevelser på skolen, vores læringsstile og meget andet.