Sådan er din efterskole

På Hørby bliver du en del af et forpligtende fællesskab, hvor vi tager hånd om hinanden. Vi udfordrer også hinanden til at nå nye mål.

Sammenhold og samarbejde

På Hørby vil du sammen med dine kammerater få grænseoverskridende oplevelser med fokus på sammenhold og samarbejde. Vi garanterer, at du får masser af succesoplevelser undervejs – hvis du selv vil.

En almindelig dag på efterskolen

• Morgentur, som giver energi.
  • Undervisning med udgangspunkt i din læringsstil.
  • Gode fælles måltider med lækker og sund mad.
  • Studietime, hvor du kan få hjælp til opgaverne.
  • Aftenhygge i fællesrum og på værelserne.

En god del af hverdagen på Hørby Efterskole er køkkenets rigtig gode mad både morgen, middag og aften. Maden er både sund og lækker.

Fed fritid

I fritiden er der masser af muligheder for at arbejde i værkstederne, øve musik, dyrke idræt i hallen eller bare hygge dig på værelset eller på fællesområderne, i pejsestuen eller tv-stuen. Vi arrangerer også ture og holder koncerter mv. på skolen.

I weekenden kan du blive på skolen og deltage i programmet, men du kan også tage hjem og slappe helt af. Nogle weekends har vi obligatoriske arrangementer på skolen.

Alle deltager også i rengøringen af skolen. Du får ansvar for et område, som du skal holde rent. Det lærer du også meget af.

Et hyggeligt elevhus

Du kommer til at bo på et 2-mandsværelse, som ligger i et hyggeligt elevhus, hvor der i alt bor ca. 12 elever. I er selv med til at sætte et personligt præg på huset.

Der er håndvask på alle værelser og to badeværelser i hvert hus. Hvert hus har også egen opholdsstue og tekøkken. Du har også adgang til vaskemaskine, tørretumbler og strygejern.

En god hjælper

Hvert hus har tilknyttet en huslærer, som er jeres kontaktperson. Huslæreren hjælper dig med at finde dig til rette på skolen og er en god hjælper i hverdagen.

Du skal i øvrigt vide, at Hørby Efterskole er en røgfri skole.