Lær som du er

Du lærer ikke på samme måde som dine klassekammerater. Og de lærer ikke nødvendigvis på samme måde som dig. Det ved vi på Hørby.

Derfor giver vi dig redskaber til at forstå, hvordan du lærer mest.

Lær som du er

Nogle lærer bedst ved at forberede sig grundigt og elsker struktur, mens andre er mere impulsive og lærer bedst ved at bruge hele kroppen.

Når du bliver elev på Hørby, finder vi ud af, om du mest er:

Teoretiker, Reflektor, Pragmatiker eller Aktivist.

Vi finder din læringspræference

Når skoleåret begynder, finder vi ud af, hvordan du lærer bedst. Når vi kender din læringspræference kan vi sammen tilrette undervisningen, så du får mest muligt ud af den.

Gennem skoleåret arbejder vi med dynamiske hold, der tilgodeser din faglige og personlige udvikling. Sammen med dig opsætter vi de mål, vi sammen skal opnå i løbet af skoleåret.

Du lærer at bruge flere sider af dig selv

Heldigvis er det sådan, at du f.eks. ikke er enten teoretiker eller aktivist. Du kan sagtens have egenskaber fra flere forskellige læringspræferencer. Du lærer i virkeligheden allerbedst, hvis du bliver fortrolig med alle fire læringspræferencer.

Derfor lærer vi dig at bruge alle sider af dig selv – også dem, som du ikke vidste, at du havde.

Det med læringspræferencer er ikke noget, vi selv har fundet på. Det er noget forskere har arbejdet med i mange år. Det samme har vi.

Vi har arbejdet med læringspræferencer siden 2000, og vi ved, det virker. Du lærer mere og bliver mere glad for at gå i skole, når du lærer som du er.