Hørby her og nu

Der sker altid noget på Hørby Efterskole. Her kan du følge med i nyhederne fra skolen. Du kan se hele vores kalender på facebook.

De seneste nyhedsbreve finder du her:


7. september 2017

Åbent hus på Hørby Efterskole

Åbent Hus på Hørby Efterskole

Åbent hus første torsdag i måneden på Hørby Efterskole kl. 19 - 21. Går du og overvejer at skulle på efterskole til næste skoleår, så er du velkommen til en rundvisning og en snak om livet på efterskolen og dine muligheder her. Vi glæder os til at møde dig.


25. april 2017

Lærer og barselsvikar til 2017/18

Fra 1. august 2017 søger Hørby Efterskole en lærer til fastansættelse, som kan undervise i engelsk, dansk og håndbold samt øvrige fag efter aftale og kvalifikationer.

Herudover skal vi til skoleåret 2017/18 ansætte en barselsvikar, som kan dække fag inden for matematik, historie, samfundsfag og musik (sang, kor).

Hørby Efterskole har mange valgfag inden for især idræt, musik/drama og kreative fag. Har du interesse i et eller flere af vores valgfag, vil det være en fordel.

Vi har 130 elever i 9. og 10. klasse, og der er tale om en fast fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af et engageret team. Vi arbejder målrettet med udgangspunkt i elevernes individuelle læringsstile og har en pædagogisk praksis omkring de mange intelligenser.

Du skal have evner og lyst til at præge eleverne både fagligt, menneskeligt og socialt. Du skal have lyst til at deltage aktivt i efterskolelivet, hvor undervisning, leg og læring også finder sted uden for skoleskemaet og klasseværelset.

På Hørby Efterskole er der højt til loftet og klart afgrænsede vægge, som eleverne kan spille bold op ad. Vil du spille med, så er det dig, vi har brug for.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi inviterer interesserede ansøgere til et besøg på skolen onsdag 3. maj kl. 18.30, hvor det er muligt at se skolen og høre lidt om stedet. Har du lyst til at deltage, beder vi om en tilmelding til forstander Mogens Vestergaard senest onsdag 3. maj kl. 12.00 på mogens@hoerbyefterskole.dk.

Du kan også få yderligere oplysninger ved at ringe til forstander Mogens Vestergård på tlf. 98 46 63 00.

Send en skriftlig ansøgning med relevante bilag til Mogens Vestergård på mogens@hoerbyefterskole.dk senest tirsdag 9. maj kl. 12.00.

Vi gennemfører ansættelsessamtaler onsdag 17. maj fra kl. 16.00.

Se mere


9. april 2017

Hørby Bazar

Kom og vær med, når Hørby Efterskoles hal forvandles til en vaskeægte BAZAR. Hele 102 stande bugner med tøj, sko, legetøj, glaskunst, smykker, pileflet, brugskunst og meget, meget mere.

Kan du svare ”ja” til bare ét af nedenstående punkter, så er du helt sikkert klar til HØRBY BAZAR:

  • Har du sans for en god handel?
  • Ønsker du at blive forårsklar med nyt tøj, ting til hjemmet eller en gave til ungerne?
  • Har du tænkt på, at det andre ikke kan bruge mere, måske lige er det, som du står og mangler?
  • Ønsker du at byde venner, naboer og andre på kaffe, the, sodavand, kage, frugt, pålægsboller, pølsehorn el.lign. til absolut billige priser?
  • Ønsker du at vise efterskolen frem for nogle, som du kender?

Så mød op søndag den 9. april 11-16. Der er GRATIS ADGANG.

Det startede for 5 år siden på byens folkeskole, med nu 4 år på Hørby Efterskole har det vokset sig til et kæmpe tilløbsstykke med langt over 1.000 gæster. 

Bag arrangementet står tre lokale piger – Hørby Efterskole danner rammerne.

Overskuddet går til Hørby BørneMusikFestival, Hørby Bylegeplads og HI Gymnastik

For mere info Hørby Bazar

Se mere


I påskeferien

Camp Hørby 2017

Går du i 6., 7. 8. eller 9. klasse?

Vil du gerne opleve, hvordan det er at gå på efterskole?

Så har vi et rigtig godt tilbud til dig:

Fra mandag til onsdag i uge 15 (påskeferien) holder vi Camp Hørby, hvor du i tre dage kan opleve, hvordan det er at gå på efterskole.

Se mere om campen her: Camp Hørby 2017


5.+6.+7. april 2017

Musicalen - Luthers alene

Der er kommet ny besætning på Performance-teamet på Hørby Efterskole, men også et nyt team, der har besluttet at fortsætte den mere end 30 år lange tradition på skolen med, at der hvert forår laves en musical sammen med musik- og dramaeleverne.

'Luthers alene' hedder årets forestilling, som tager udgangspunkt i det, at en ung kvinde ved navn Augusta Verum er rejst til byen Patriam, hvor hun vil søge arbejde hos 'Partiet'. Her møder hun Borgmester Tempo, der sidder solidt på magten, og når bysbørnene har ondt i sindet - og det har de tit - har han råd for det! De kan nemlig KØBE sig til ro i sjælen... Men kan det nu være rigtigt?

Som forestillingens titel antyder, så er inspirationen til årets musical hentet fra fejringen af 500 året for reformationen. Performance-teamet stiller spørgsmålet, om vi stadig kan bruge den gamle historie til noget i Danmark, og i forestillingen spoles tiden frem for at søge svar på, hvordan Martin Luthers tanker og handlinger kunne se ud i et nutidigt perspektiv.

Besøg os på Hørby Efterskole og få i musicalen svar på bl.a.: Kan Facebook mobilisere borgerne i Patriam? Får Borgmester Tempo sit nye rådhus? Kommer Augusta Verum til at passe ind hos 'Partiet'? Er Martin Luther håbløst forældet?

Forestillingen spiller på Hørby Scenen 5. april, 6. april og 7. april kl. 19.30.

Herudover kan man også i år opleve Hørby Efterskoles forestilling på det nye Vendsyssel Teater, hvor eleverne opfører 'Luthers alene' tirsdag den 11. april kl. 19.30.

Billetpris fra 18 år og op er 50,- kr. og billetpris under 18 år er GRATIS.

Bestil billetter på he@hoerbyefterskole.dk eller ring til skolens kontor på tlf. 9846-6300 fra kl. 8-15.

Se mere


19. december 2016

Så er årsskriftet udkommet

I ugen op til jul har vi traditionen tro udgivet årsskriftet fra Hørby Efterskole, der som vanligt indeholder både billeder, beskrivelser og reflektioner over livet på Hørby Efterskole og om efterskolelivets betydning i et større perspektiv.

Vi sender årsskriftet elektronisk til alle, som har et hjerte, som banker for Hørby.

Modtager du ikke årsskriftet, kan du tilmelde dig her:

Elev eller tidligere elev
Jeg er medlem af Elevforeningen, og vil gerne modtage årsskriftet direkte: Tilmeld dig her

Forældre eller tidligere forældre
Jeg er eller har været forældre på Hørby og vil gerne modtage årsskriftet direkte: Tilmeld dig her