Du og dine forældre er altid velkommen til at kigge forbi Hørby Efterskole for at finde ud af, om et efterskoleår på Hørby er noget for dig.

I har flere muligheder for at besøge os:

Åbent Hus

Kig forbi til Åbent Hus

Den første torsdag i hver måned holder vi Åbent Hus fra kl. 18.45 - 20.45.

Her er alle velkommen til at få en rundvisning og en snak om, hvordan det er at være elev på Hørby. Vi tager også en snak om, hvordan vi i et åbent og ærligt samarbejde kan styrke dine personlige, faglige og sociale kompetencer.

Du kan tilmelde dig til Åbent Hus i formularen herunder.

Når I har tid

Kig forbi en anden dag

Har I lyst til at besøge os på et helt andet tidspunkt, så er I meget velkommen til at kontakte os og aftale et besøgstidspunkt, der passer jer godt.

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi jer hurtigst muligt for at aftale nærmere:

Book her

Brug formularen her hvis I vil besøge os til Åbent Hus - eller en anden dag, som passer jer bedre.

Vælg en dato